Valpas kokemuksia

Löydät täältä asiakkaidemme ja työntekijöidemme kokemuksia yhteistyöstä. Mikäli sinulla on mitä tahansa kysyttävää yhteistyöstä kanssamme,  vastaamme mielellämme.

Durat – Kierrätetty kestämään

Durat – Kierrätetty kestämään

Suomalainen Durat on ainutlaatuinen, ympäristöä säästävä massiivimateriaali, josta valmistetaan erilaisia tasoja, altaita ja kalusteita esimerkiksi keittiöihin ja kylpyhuoneisiin. Durat sisältää noin 30% uusiomuovia ja on 100% kierrätettävissä. Sitä on saatavilla yli 200 värissä ja lisäksi erikoisvärejä sävytetään tilauksesta.

 

Duratin kehitys ja valmistus alkoi 90-luvun alkuvuosina. Nykyisin materiaali valmistetaan Turun lähellä Rymättylän tehtaalla. Suomen lisäksi Duratia valmistetaan myös USA:ssa ja kiinassa. Suomessa Duratin näyttely- ja myyntitila sijaitsee Helsingissä osoitteessa Albertinkatu 6, sekä Turussa osoitteessa Humalistonkatu 14.

 

www.durat.fi

“Teemme asiakkaillemme korkealaatuisia tuotteita, joiden valmistuksessa vaaditaan osaamista ja tarkkuutta. Silloin kun oma tuotantokapasiteettimme on äärirajoilla, voimme luottaa siihen, että Valpas löytää motivoituneita ja osaavia työntekijöitä avuksemme. Olemme tähän yhteistyöhön Valppaan kanssa erittäin tyytyväisiä.”

– Heikki Karppinen,Toimitusjohtaja, Tonester Oy Ltd

– Heikki Karppinen,

Toimitusjohtaja, Tonester Oy Ltd